miercuri, 22 ianuarie 2014

Huse de pat cu elastic

Perne, Pilote si Huse saltea - Produsele din aceasta gama(perne, pilote) sunt confectionate in. OFERTA TRIO: Lenjerie pentru pat de persoane cu piese din microfibra superioara.


Husa cu elastic pentru saltea de 140x200cm cod H50.

Huse de pat cu elastic protejeaza salteaua si asigura confortul ideal oferit de finetea firelor naturale de bumbac. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Huse pentru saltele.


Husa de pat Jersey 90x2cm, bumbac 1, diverse culori.

Husa de pat, Home Still, Impermeabila, 160x2cm. Husa de pat cu elastic Schafer, 1x 2cm, gri. Cumpara Husa de pat cu elastic Rosie online de la eMAG la pret avantajos.


Husa protectie saltea matlasata 90x2cm. Detalii Husa de pat cu elastic 100x200cm albastru.


Husa de pat galbena cu elastic din bumbac 1 (tricot) pentru saltele cu dimensiunea 100x2cm . Husa de pat cu elastic din bumbac pentru saltele cu dimensiunea 60x1cm fabricata in Polonia. Are rolul de a proteja salteaua si de inlocuire a cearceafului .

Gamă variată de cearșafuri cu elastic, din materiale de calitate și la prețuri mici. Husa de pat cu elastic 160x200cm, 1 bumbac.


Husa pat bumbac, cu elastic pe margini, lei, cel mai mic pret. Huse protectie saltele, Cearceafuri elastice pentru protectie saltea, Huse pat dublu, Cearceafuri pat single Protejeaza salteaua cu huse de protectie sau . Huse pat de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Husa de pat impermeabil cu elastic diferite marimi 90x200+25cm, .