miercuri, 22 ianuarie 2014

Fotoliu modern

Canapelele şi fotoliile reprezintă punctul nostru forte! Le putem personaliza în funcţie de dorinţele clienţilor noştri. Fie modulare, liniare sau insulare, fixe sau .

Magazin mobilier Cluj fotolii moderne realizate la comanda magazin mobila Lovely by M fotolii sofisticate mobila Cluj fotolii. Fotoliul modern Kim R cu rotile e creat din spuma poiuretanica turnata la rece, are un metalic durabil si este ideal pentru hotel, birou sau sali de conferinte, . Fotoliile Brigida create din spuma poiuretanica turnata la rece sunt ideale pentru hotel, cafenea sau restaurant, avand un design modern si o structura foarte . Fotoliile Kim P din spuma poiuretanica turnata la rece cu cadru metalic sunt ideale pentru cafenea, birou sau lounge, avand un design modern si o structura .

Fotoliu Modern extensibil culoare Lt brown la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria FOTOLII. Fotoliu Modern extensibil culoare Lt beige la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Fotoliu de calitate F reprezinta un model de fotoliu compact si elegant, care se incadreaza perfect in gama fotoliilor complet tapitate, de mare efect. Si pentru ca tot sutem in sfera produselor de lux, fotoliul modern VIP nu face nota discordanta de la calitate.


Este un corp de mobilier nobil si elegant. Acasa; FOTOLIU MODERN DESIGN - MAJOR GREY - ECO. FOTOLIU MODERN DESIGN - MAJOR GREY - ECO Vezi mai mare .

Fotoliu modern Felix Galben, stofa, pret cu reducere, este un fotoliu modern popular pentru zona de odihna domiciliu, restaurant, baruri, cluburi de noapte. Fotoliu modern tapiterie tesatura verde, MAJOR MAJORZIE SM, Corpuri de iluminat, lustre, aplice. Fotoliu foarte confortabil, sezut si spatar din perne.


Gama larga de culori si materiale Dimensiuni: HO: . DENUMIRE: FOTOLIU NINA 82MATERIAL: Swivel armchair, upholstered with jeans fabric. Stand made of metal, brushed chrome finish.