marți, 28 ianuarie 2014

Denumiri copaci

Cei mai ciudati copaci din lume sunt parte din acest show montat cu talent de natura. Tipuri de copaci, Lista de denumiri comune și științifice ale diferitelor tipuri de arbori.


SPECII DE COPACI,COPACI ORNAMENTALI,FRUNZE DE COPACI IN.

Denumire populara: Craciunita, cactusul craciunului Ca si alte specii de cactusi de . Cred ca de ARTAR (ARTZAR)sunt majoritatea frunzelor aici la Aleea Subtimpa-BRASOV, deoarece nu am gasit in acest site nici una asemenatoare. ARTARUL – denumire latina (Acer Campestre)-denumire engleza . Unele specii de copaci sunt atât de frumoase încât par de-a dreptul ireale.

Iată mai jos cei mai frumoşi copaci din lume, într-o galerie foto . Copacii sunt unele dintre organismele care trăiesc cel mai mult. Cel puţin de copaci există de peste o mie de ani, însă ca ei ar putea să mai . Nu sunt doar niste simpli copaci, sunt celebrarea spectaculoasa a vietii si a naturii.


Poate ca nimic nu ne aminteste mai mult de maretia creatiei . De fiecare data natura reuseste sa ne uimeasca prin frumusetea si maretia ei. Acest lucru se observa si in arborii sau arbustii din jurul nostru, .