luni, 3 septembrie 2012

Firma de mobila la comanda timisoara

In categoria Mobila si Accesorii veti regasi producatori si comercianti din Timisoara de mobila la comanda, mobila de baie, mobila de bucatarie, mobila de . Aici găsești (11) firme specializate în mobila la comanda. Vezi firme de mobila la comanda în TIMIS .

Este momentul sa faceti o mobila la comanda! Apelati acum cu incredere la serviciile pe care firma Ideal Decor vi le pune la dispozitie si va promitem ca nu veti . Deco-Mob realizeaza mobila la comanda in Timisoara pentru bucatarie, dormitor, camera de zi, living, sufragerie.


Producator de mobila la comanda personalizata in Timisoara.

Firma noastra va ofera urmatoarele servicii: - Proiectare mobilier - Optimizarea spatiului - Partitionari - Design interior - Consultanta gratuita pentru alegerea . Materialul folosit, pal mm si MDF pentru corpurile de baza. Pentru deschiderea usilor si a sertarelor s-a folosit sistemul . Mobila la comanda, producatori si expozanti de mobila, firme producatoare.


Aquadreams SRL Timisoara, Firma din domeniul Mobila, producatori mobila din . Mobila la comanda in Timisoara, producator mobila la comanda.