vineri, 7 septembrie 2012

Jocuri cu tractari auto

Camionul de tractare este unul dintre cele mai iubite camioane, fiecare sofer. Jocul nostru Camion de tractare pe care vrei sa il joci acum mai poate fi gasit si un . Misiunea tractorului tau este sa tracteze toate masinile stricata pana la garaj intr-un timp cat mai scurt, deasemenea, pentru ca fiecare masina este.

Sofer de Platforma de Tractare face parte din lista de Jocuri cu Parcari oferite. Alte jocuri foarte indragite in acest moment sunt Park My Car South Beach . Tirul de tractat este un joc plin de suspans pentru soferi carora le place sa. Jocul Tirul de Tractat a fost jucat pana acum de un numar de 419ori si .

Dupa mai multe jocuri online de fete pe care le-am adaugat pe site, acum tocmai am adaugat online si jocul Camionul de Tractat unul dintre . Noul joc cu Tractari Auto este un joc in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si astfel sa incerci cele mai bune si mai performante strategii astfel incat sa . Tractari auto in America, acum ai sansa sa iti manageriezi propria afacere de tractari si sa ii ajuti pe cei care au masinile stricate. Camioane de tractat - Tracteaza masini defecte pana la service cu ajutorul camionului ales la inceputul jocului.


Tractari auto grele, joc gratuit Jocuri masina de curse online. Joc Tractari auto grele legate de jocuri şi actualizări. Esti soferul unui camion ce se ocupa cu ridicarile auto.


Va trebuie sa transporti masinile fara sa cada de pe platforma. Obiectivul este sa ajungi la linia de Finish .