miercuri, 19 septembrie 2012

Servomotoare referat

Servomotorul este un element component al unui sistem care functional implica pozitii relative reglabile intre anumite elemente componente ale sale. Motor sincron liniar făra pierderi in fier tip CLM - 1- 150e.


Motorul sincron liniar este compus din două armături liniare: inductorul şi indusul.

Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Servomotoare. Alege cel mai bun referat din aceasta cautare si descarca gratuit.


Tehnologii acţionări \ Automatizări acţionări \ Integrare sisteme \ Services. Motoare de curent alternativ, servomotoare asincrone protejate la explozie.

Am de facut un referat despre servomotoare, ma agit de vreo zile pe nu gasesc nimik concret sa pot face proiectul despre ele.

Kit-ul educational LEGO Mindstorms NXT contine controlerul inteligent NXT, trei servomotoare, un senzor de contact, un senzor ultrasonic, un senzor de lumina . Reglarea: este utilizata în combinatie cu servomotoare de curent continuu(sau de curent alternativ) si un traductor de deplasare(sau de rotatie). Elementele de acţionare mai poartă denumirea şi de servomotoare.


Servomotoarele pneumatice pot fi liniare sau rotative. Servomotoarele utilizate în sisteme de poziţionare şi urmǎrire au înglobate în construcţie compactǎ şi frâna electromagneticǎ.


Avansurile rapid şi de lucru sunt asigurate de servomotoare comandate numeric.