vineri, 28 septembrie 2012

Neoset romania contact

Adrese si informatii de contact magazine mobilier Neoset, programul de . Cataloage, promotii, reduceri si oferte magazine mobilier neoset. Neoset are in Romania magazine in toata tara, dintre care doua sunt in.

Neoset Romania face parte din unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier si decoratiuni din Romania. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare . Saltea pat dubla 150x2cm pe arcuri Classic Neoset.


Cuprins; Abonare; Trmite link; Diaporama; Tipareste PDF.

ANSAMBLU CANAPELE COLT U\ GLAMOUR 450X2cm Pret de la 76RON . Vezi lista magazine de mobila Neoset din Bucuresti adresa, telefon, harta, poze magazine de mobila Neoset. Mobila Neoset Romania, Adresele punctelor de interes din Romania, localizarea pe harta a celor mai importante adrese din Romania.


Neoset din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Romania mai ales cea de acum ani; baietii care isi pierd timpul.


Aceasta investitie se adauga unui total de milioane de euro investite de catre grupul Neoset in Romania pana in prezent. Neoset Group a fost înfiinţat în 198 iar din 19şi-a extins activitatea şi în România.


Neoset, Strada Petofi Sandor 77F din Timişoara, Telefon 07232601cu Orar şi Indicații rutiere. Retailerul grec Neoset, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata europeana de mobila premium, se relanseaza in Romania si .

Participarea La Targuri Si Expozitii a Firmei S. as Word Doc (.doc), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for . Au închis magazine în criză, dar se relansează: Neoset vrea să ajungă la magazine. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă.


Neoset vrea sa ajunga la un numar de magazine in toata tara, in cadrul unei strategii de extindere in Romania.