marți, 11 septembrie 2012

Varojet ieftin

Un alt model de varojet electric, cu RON mai ieftin decat modelul precedent. Varojet construit din ventilator de tiraj fortat de la o centrala termica veche, furtun de cauciuc siliconic.


Furetto varojet fogger fumigator tratament apicol varoza 1ron.

Buteliile de butan sunt mai ieftine decat cele de propan care se folosesc la . Afumator electric antivaroa tip varojet, inox. Afumator electric antivaroa tip varojet, zinc. Căutare: Toate categoriile, NOU, PROMOTII, STUPI NOI DE VANZARE 201 Stupi verticali pe rame, Stupi verticali pe rame .

Aparat antivaroapostăriIun 2014Dispozitive apicolepostăriMai 2013calitatea si pretul echipamentelor. Butnariu IonutpostăriIan 2012Mai multe rezultate de la forum.


Cel mai ieftin varojet este pistolul de balonase (modificat)13lei :yes: memorat. Varojetul este aparat care usureaza efectuarea tratamentelor anti Varroa. Inteleg perfect situatia in care va aflati insa doar modelul mai ieftin . Vand noul model de aparat cu baterii pentru efectuarea tratamentului.


Foloseste doua baterii R (cele mai uzuale) . Preturi mici - Varojet Ieftin pe internet. Varojet – 12 respectiv 1lei ▻Centrifugă din inox alimentar cu rame – 1.

Centrifugă din inox alimentar cu rame – 1. DOLJ Inregistrat: 08-01-20Postari: 145. Atentie, mai sunt si alte aparate gen furetto mult mai ieftine dar am inteles ca.


Varojetul este aparat care usureaza efectuarea tratamentelor anti Varroa cu Varachet. Are un motoras cu elice actionat cu doua baterii .