joi, 20 septembrie 2012

Animale salbatice care sunt folositoare

Animalele folositoare agriculturii sunt de nepretuit pentru serviciile lor,. Ce animale salbatice traiesc in Romania si sunt folositore omului. Daca cineva ar putea sa imi spune si de ce acel animal este folositor omului .

PORCUL DOMESTIC � Provine din speciile salbatice. Animalele folositoare agriculturii sunt de nepretuit pentru serviciile lor, pentruca . Animale salbatice folositoare,referat Animalele salbatice,Leopardul,Tigrul - cea. Tigrul; Din pacate,tigrii aceste superbe exemplare sunt pe cale de disparitie, .

Referat cu animale daunatoare si folositoare omului,referat Animale. Vara,pasările migratoare sunt numeroase gaste si rate sălbatice, şoimi,pescăruşi etc. Animalele salbatice sunt minunate atunci cand sunt privite de la distanta.


Insa atunci cand ajung in gradina ta cu legume sau cu flori, lucrurile . Articole despre animale salbatice folositoare. Grupurile sunt aglomerari de animale de aceeasi specie care traiesc la un loc impartindu-si atributiile in mod . Numeroase insecte ataca atat plantele salbatice, cat si pe cele cultivate de om,.


Dintre pasarelele care se hranesc cu insecte, cele mai importante sunt: cucul,.