miercuri, 19 septembrie 2012

Rigole beton elis

Suprafetele amenajate vor fi mentinute curate si functionale pe orice fel de vreme prin sistemul de rigole montat pe marginile trotuarelor, strazilor sau curtilor. RIGOLA CAROSABILA sz PREFAERICAT DIN EEON.


PREFAERICAT DIN BETON ; PREFAERICAT DIN BEON.

Prin sistemul de rigole ELIS PAVAJE montat pe marginile strazilor sau trotuarelor stradale, suprafetele amenajate vor fi curate si functionale indiferent de vreme. Rigolele pietonale R oferite de Elis Pavaje, sunt rigole destinate si utilizari pentru terase. Au o buna rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet.


Cu sistemul de rigole ELIS PAVAJE, montat pe marginile trotuarelor sau curtilor, suprafetele amenajate vor fi curate si functionale indiferent de vreme.

Rigole din beton compact pentru trafic auto ELIS PAVAJE Prin sistemul de rigole ELIS PAVAJE montat pe marginile strazilor sau trotuarelor . Rigole din beton compact pentru trafic auto ELIS PAVAJE Prin sistemul de rigole ELIS PAVAJE montat pe marginile strazilor sau trotuarelor stradale, suprafetele . Descriere: rigole de beton cu destinatii industriale, rezidentiale si pentru carosabil auto. Producator: Elis Pavaje, Semmelrock, Fruhwald.


Pavaje; icon Borduri; icon Rigole; icon Boltari; icon Blocheti, ziduri ornam.