luni, 24 septembrie 2012

Tabla magnetica cu suport

Tabla magnetica, whiteboard 60xcm pentru prezentari. Tabla magnetica EVOffice, cu rama aluminiu, 90x1cm. Tabla magnetica cu stativ de lemn x cm Un spatiu controlabil si sigur.

Setul include 1piese magnetice din care : litere mari , litere mici , cifre , simboluri matematice , o creta , un burete , tabla cu suport. Accesorii Table Magnetice - descoperiti o oferta variata de accesorii pentru table magnetice.


Woody - Tabla magnetica cu suportTablă magnetică pentru cretă, pe o parte neagră și pe o parte . Tabla magnetica cu stativ de lemn comanda online produse de la Eichhorn.

Cauta in categoria Jucarii Educative Eichhorn livrare din stoc, garantie, pret . Tablite Tabla magnetica cu suport 1702Tabl magnetic pentru cret, pe o parte neagr i pe o parte verde liniat. Tablă magnetică pentru cretă, pe o parte neagră și pe o parte verde liniată. DA-VI Tablă magnetică şi de desen cu suport din lemn (DAVI-591Tablita plastic cu suport contine piese magnetice (litere si cifre), creion cu posibilitate de . TABLA ALBA MAGNETICA 90xcm rama aluminiu + CADOU!


Tablă verde magnetic pentru scris cu cretă Tabla este dotată cu un suport pentru cretă şi două picioare din lemn ce asigură tabliţei o stabilitate mai bună. Tabla magnetica Quartet, multifunctionala, 610x390mm, suprafata cu patrate negre pentru fixare documente, suport pentru markere si radiera, include patru . Tabla alba magnetica (whiteboard) cu rama din aluminiu, 90x1cm, Optima.


Suport magnetic markere pentru table albe magnetice (whiteboard), SMIT.

Cumpara suportul magnetic pentru markere. Suport magnetic pentru burete si markere pentru tabla alba sau tabla sticla Se poate monta pe tablă magentica sau pe perete în moduri cu benzi magnetice . Tabla magnetica educativa, cu suport, tabla educativa pentru copii cu accesorii:litere, cifre magnetice, burete, creta, marker tabla magnetica.


Tabla magnetica 90cmX120cm, personalizata, cu sistem tip click de prindere a documetelor. Alege din 2oferte pentru tabla magnetica. Tabla magnetica - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.