luni, 10 septembrie 2012

Cultura afine forum

După trei, patru ani de la înființarea unei culturi de afine se pot câștiga între 20. Plantatie afine - As dorii sa plantez pentru inceput o suprafata de.


Ian 2016cultura nefurabilapostăriNov 2013Afine.

Aug 2013Catina - Cea mai rentabila plantatiepostăriApr 2011Mai multe rezultate de la forum. Cât te costă să înființezi o plantație de afin, cultură de nișă care. Cultivarea afinului reprezintă, la acest moment, una dintre cele mai bune investiții agricole pe suprafețe mici.


Sunt expuse conditiile necesare pentru infiintarea unei plantatii.

Am deosebita plăcere să vă prezint plantații de afin cu tufă înaltă, printr-o. FORUM – Asocierea fermierilor din România, risc sau eficiență . Afinul poate fi o alternativa minunata pentru infiintarea unei culturi agricole clasice, cu cereale sau legume.


Este o planta fara mari pretentii, rezistenta la boli, . Cât te costă să înființezi o plantație de afin, o cultură din care faci profit anual de. Curs BNR Mobil Termeni si conditii Regulament forum . Alegerea tehnologiei de plantare a afinului se face in functie de resurse, dotarea cu utilaje, elevatia, dimensiunea si forma parcelei, calitatea drenarii apei.


Am putea sa va oferim ajutor in ceea ce priveste arbustii de afin. Fagaras si detinem in exploatare o plantatie de afin de cultura de ha.