joi, 13 septembrie 2012

Pat etajat ieftin

IKEA, MYDAL, pentru copii, cu saltele incluse. Patul se vinde cu doua saltele, cu huse din material textil, huse .

Ai oferte pentru Pat supraetajat pentru copii, cu preturi bune, 4Lei. Cumpara Pat supraetajat pentru copii cu Garantia de Livrare de pe Okazii.


Aveti nevoie de un pat nou dar aveti un buget limitat?

Atunci cu siguranta cautati un pat ieftin realizat la comanda pe dimensiunile exacte ale camerei . MYDAL cadru pat supraetajat, pn Înălțime: 1cm Lăţimea patului: cm Lungimea. Magazin cu oferte de pat etajat pentru camera de copii si tineret.


Pat Etajat Clasic 3C la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria MOBILIER CAMERE TINERET. La JYSK veţi găsi modele precum un pat supraetajat de familie, cu spaţiu suficient pentru o saltea mare în patul de jos, pe care pot dormi până la trei oaspeţi. Pat supraetajat Max este o solutie perfecta pentru persoanele care apreciaza functionalitatea si. Pat etajat pentru copii cuprinde paturi + scara cu sertare.


Pret: ascendent, Pret: descendent, Nume produs: A la Z, Nume produs: Z la A . Cumpara Pat Etajat Classic 1x 2x 1cm, Natur online de la eMAG la pret avantajos. Este și mai ieftin să cumperi paturi suprapuse decât cele pentru o singură.


Alegerea unui pat etajat dă sentimentul de intimitate și vă ajută să vă feriți de . Comanda online paturi copii de la Somproduct, de la pretul de 29lei.