joi, 13 septembrie 2012

Paduchi plante tratament naturist

Indiferent că le spuneţi afide, pureci verzi, păduchi verzi, insecte verzi etc. Din ordinul afidelor fac parte mai multe specii, care preferă diferite plante, însă. Fiind un tratament 1 bio, îl puteţi repeta de câte ori aveţi nevoie şi cât vă ajunge .

Păduchii plantelor sau afidele sunt dăunători des întâlniți pentru. Ele atacă vârful mlădițelor fragede, unde le este mai ușor să se hrănească din seva plantei, de aceea vei vedea zeci de păduchi verzi . Spray-ul se pulverizeaza pe plantele de casa sau de gradina pentru a le feri.


Tratament pentru petele albe sau negre de pe plante (produse de mucegai).

Iată care sunt cele mai cunoscute remedii naturiste pentru păduchi: Infuzia de. Acestea merg de minune împreună cu tratamentul cu oțet de mere pe care l-am descris mai sus. Acest tratament trebuie urmat pentru aproximativ o saptamana. Daunatorii plantelor si tratamente naturale impotriva acestora.


Ei bine, da, si plantele fac, uneori, paduchi. Ceaiuri pentru tratarea enterocolitei cronice. Lumea plantelor s-a dovedit a fi o veritabila industrie farmaceutica, putine fiind bolile.


Plantele stropite cu aceasta solutie sunt protejate impotriva acarienilor si a paduchilor de frunze. Tratamente naturiste pentru fata: peeling cu migdale.

Usturoiul este un remediu bun si in cazul plantelor. Tot ce trebuie sa faci este sa toci marunt trei-patru catei de usturoi .