vineri, 14 septembrie 2012

Canapea roma lems

Canapele Borgia extensibile cu reclinere. Descoperă noile programe de canapele Lem's, disponibile într-o varietate de texturi și culori!


Mobila Dalin, este o companie romaneasca producatoare de canapele si mobilier tapitat.

Canapele extensibile de sau locuri construite din lemn masiv de fag. Canapea extensibila cu saltea relaxa, fotoliu si sezlong. Foltoliu si balansoar construite din lemn masiv de fag.


Roma # este o colectie ce cuprinde canapele de si locuri, fotolii si sezlong produse de Mobila Dalin.

Canapele extensibile Roma II - pastreaza confortul dat de stilul clasic si risca adoptand linia moderna. O imbinare reusita pentru acele clipe ce dau savoare . Canapea si fotolii Roma, clasice si elegante, ofera sufrageriei dumneavoastra o nota suplimentara de eleganta si rafinament.


Canapea Roma, produsa de Mobila Dalin, fixă locuri, pret 10lei si balansoar Roma pret 8lei in magazinele Lems. Colțarul Roma nu întâmpină doar nevoia de confort al celui ce îl va achiziționa, ci va mulțumi și simțul său estetic.


Roma sunt din poliuretan High Resilience. Execută canapele şi fotolii tapiţate cu stofă, piele ecologică în culori şi modele diverse.


De vanzare canapea de locuri , cumparata de la Lems acum ani, in stare foarte foarte buna. A fost acoperita cu husa de cand a fost .

Eu acum luni mi-am luat canapele de la ei, modelul ROMA, una cu locuri. Staer, Elvila, Ikea, Euromobila, Kika, Mobexpert, Lem's etc.


Ce iti doresti de la un magazin online cand iti cauti o canapea? Evident, diversitate pentru a putea mobila orice tip de camere, preturi bune si livrare rapida din . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SETURI CANAPELE SI FOTOLII. Preturi pentru SETURI CANAPELE SI FOTOLII de la 1832 . Canapele clasice, rustice, realizate din lemn masiv la vedere, finisaje Nuc, Stejar, Wenge, extensibile sau fixe, perne si huse detasabile disponibile la comanda .