marți, 4 septembrie 2012

Stiluri de conducere in invatamant

Stilul managerial al directorului unitatii scolare. Stiluri de conducere şi comunicare managerială.

STILURILE MANAGERIALE au fost grupate în funcţie de o baterie de criterii, care se referă la următoarele: atitudinea faţă de responsabilitate;. Stiluri de conducere si comunicare manageriala 201m ai MOGA LAVINIA.


Nivelurile ale conducerii invatamantului - sistem si institutie.

Directorul de scoala ca manager scolar: personalitate, stiluri, eficienta. Administraţie, management, leadership şi stiluri de conducere. Limitele acestui stil de conducere rezidă în faptul că necesită un timp mai . Descentralizare invatamantului: rol, functii, mecanisme.


TIPURI DE LIDERI ŞI STILURI DE CONDUCERE A OAMENILOR. Stiluri de leadership întâlnite în sistemul de învățământ. Primele încercări de studii experimentale asupra stilurilor de conducere aparţin. Stilul de conducere și cultura organizațională. Coordonator: Lector Universitar Mihaela Rus. Conducerea este considerată o problemă cheie pentru orice şcoală indiferent de mărimea,.


Stiluri de conducere şi personalitatea managerilor – manageri . Climatul educational si stilul relatiilor de conducere la nivelul unitatii scolare. Desigur, relatiile institutiilor de invatamant cu exteriorul nu se pot intemeia pe vi . Factori obiectivi şi subiectivi în structurarea stilurilor de conducere.


Abordarea calitativă a relaţiei dintre stilurile manageriale şi climatul şcolar. Stilul de conducere este considerat drept “ o variabliă continuă care se. Carieră de succes în învăţământul preuniversitar prin implementarea de.


Stiluri de comunicare - indicator al eficienţei manageriale.