vineri, 10 februarie 2012

Tehnoton splendid 06 rezistenta

Modelul Splendid este dotat şi cu un sistem de încălzire a apei de spălare. Splendid 06: I = cuplare rezistenţă de încălzire; O = oprire.


Culoare, Alb, Capacitatea cuvei (până la semn), litri.

Sarcina normală de spălare rufe uscate, kg. Magazine şi preţuri - Masini de spalat Tehnoton Splendid de la 38RON!


Splendid06) Producator: Tehnoton Model: Splendid Dimensiuni Inaltime: . Oferte REZISTENTA TEHNOTON SPLENDID - Vanzari, Cumparari, Servicii REZISTENTA TEHNOTON SPLENDID - catalog online si anunturi.

Tehnoton Aragaz Flame plita si cuptor pe gaz, arzatoare, maro. Rezultate 1-pentru rezistenta la masina de spalat tehnoton splendid 06.


Rezistenta universala masina de spalat 19w Indoita Producator: Categoria: . Rezistenta universala masina de spalat 19w Indoita Producator: Categoria:. Masina de spalat rufe Tehnoton SPLENDID 0 Semiautomata, capacitate rufe . Inverter: Nu Capacitate de spalare (Kg): 1. Masina de spalat rufe semiautomata Tehnoton Splendid 1. Masina de spalat semiautomata cu incalzitor Tehnoton Splendid 06.


Masina de spalat Tehnoton Splendid este o masina semiautomata, cu incalzitor.

Face parte din categoria bunurilor de larg consum electrocasnice si este . Rezistenta pentru masina de spalat semiautomata splendit facuta de tehnoton iasi. Modelul Splendid este dotat si cu un sistem de incalzire a apei de spalare.


Masini de Spalat Semiautomate - TEHNOTON Splendid 06 . Masina de spalat rufe semiautomata Tehnoton Splendid cu. Maşină de spălat cu cuve Big WashCaracteristici: Corp din plastic rezistent la. Masina de Spalat Semiautomata TEHNOTON Splendid INCALZIRE APA. Masina de spalat Tehnoton, Semiautomata, SPLENDID 06Masina de spalat Tehnoton.


MaÅŸinÄÆ' de spÄÆ'lat cu cuve Caracteristici: Corp din plastic rezistent la. Masina de spalat Tehnoton SPLENDID 0 semiautomata, 47x45xcm, . Masini de Spalat Semiautomate - TEHNOTON Splendid INCALZIRE APA.


Rezistentele KERAPLAST sunt rezistente de incalzire tip manson cu izolatia.