miercuri, 22 februarie 2012

Perdea copii disney

Cod: 21-CP Tip: Perdea pentru camera copilului. Fond: Cappuccino deschis si roz, semi-transparent. Incaltaminte - Haine copii si gravide Haine copii.

Camera copilului Textile-Accesorii camera. Perdele copii - Alyssa Decor - Perdele cu desene copii. Perdele si draperii deosebit frumoase pentru camera celor mici, o colectie de perdele si draperii cu.


Draperie camera copii Disney Ursuletul Winnie the Pooh.

Preturi pentru PERDELE SI DRAPERII de la lei. COD 3027-Perdea din voal, fond alb cu alba ca zapada, H max 2cm, pret lei ml. Perdele copii naturale: Disney, Barbie, Cars, Hello kitty si multe alte modele. Perdele si draperii pentru camera copilului lenjerii si cuverturi de pat. Draperii si perdele pentru camera copilului, modele haioase cu personajele Disney preferate de copiii dumneavoastra. Perdele copii de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Livram En-Gros prin curier rapid in toata tara. Copiii traiesc cu placere aventurile minunatelor povesti Disney.

Iar bucuria de a avea aproape personajele indragite din filmele Disney este de nedescris. Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Perdeaua este din voal, cu o tesatura fina si lejera, imprimat cu celebrele personaje din desene animate Tom si Jerry,Mickey,Minnie,Alba ca zapada si . Perdea cu model de Prinţese Disney, în nuanţe de alb şi roz, disponibilă la sul de 2cm pe înălţime.


Textile de casaPerdele de copiiPerdea Voal Disney Cars.