miercuri, 29 februarie 2012

Media galaxy frigidere

Frigider cu usa LIEBHERR K 23Comfort, 213l, A+, alb. Frigider cu usi NeoFrost BEKO RDNE535K20ZX, 535l, A+, inox. Aparate frigorifice - Electrocasnice mari - Media Galaxymediagalaxy.

Combina frigorifica CANDY CCBS 6182XH, 300l, A+, inox. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de , fata de produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu . Frigider cu usi CANDY CCDS 5142W, 204l, A+, alb.

Frigider cu usi LUXOR GN260 227l, A+, alb. Dispune de volum net total de 2litri, dintre care capacitatea frigiderului este de 1litri, iar volumul net al . Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un . Frigider - alegeti cel mai potrivit Frigidere din ofertele magazinelor online. Frigider preturi si promotii, top producatori la Frigider.


Cataloage cu oferte si promotii Frigidere disponibile in Domo, Media Galaxy si Cora. Preturi, produse si reduceri la frigidere, electrocasnice si combine.