miercuri, 29 februarie 2012

Decoratiuni bucatarie mica

Asa ca, inainte de a proiecta mobila pentru o bucatarie mica, fa-ti timp si triaza vasele . Bucătării mici, dar vesele și bine organizate. Da, din păcate avem parte, mai ales la bloc, de bucătării mici.

Când ai o bucătărie mică, dar mai lungă și îngustă nu te complica cu mobilă . Intr-o bucatarie mica cu greu isi vor gasi loc toate oalele, tigaile seturile de tacamuri, farfurii si pahare stranse de-a lungul timpului. Stim ca nu e deloc simplu sa faci o bucatarie mica sa arate bine – iar prin asta, multi inteleg s-o faca sa para mai mare.


Bucătăria este un spaţiu multifuncţional, de aceea o suprafaţă generoasă a acesteia este cât se poate de avantajoasă.

Cameleonia - Decoraţiuni şi produse de lifestyle unice. Nu putem neglija importanta bucatariei chiar daca spatiul destinat este unul mic, luand in considerare cateva sfaturi, orice bucatarie mica poate . Mai exista varianta in care bucataria se muta pe balcon sau se afla intr-un.


Daca bucataria este atat de mica, inca nici o masa de dimensiuni . Daca ai o bucatarie de cel mult metri patrati, inseamna ca ai o bucatarie mica, indiferent ca aceasta este de forma patrata sau . Din fericire, Pinterestul este o sursa inepuizabila de idei cand vine vorba de decoratiuni. Noi le-am ales pe cele mai stilate dintre ele.