miercuri, 15 februarie 2012

Motosapa ruris zimbru

Modele profesionale si semiprofesionale motosape si motocositoare, utilaje agricole la pret de producator Ruris Craiova magazin . Motosapa ZIMBRU cu roti cauciuc si rarita incluse in pret. Modele profesionale si semiprofesionale motosape si motocositoare la pret de producator Ruris .

Motosapa Zimbru cu motor Kama 5CP , set accesorii-plug arat, roti metalice, prasitoare,cupla accesorii, rarita -Preturi Reduse la MotosapaRuris. CP, Motor Kama, timpi, cm online de la eMAG la pret avantajos. Cumpara Motosapa Ruris Zimbru 6568ACC, 6.

Motosapa ZIMBRU realizată de Ruris Craiova este concepută de specialiști pentru lucrări agricole diverse în gospodăria proprie sau în fermele mici și medii. Cumpara Pachet motosapa Zimbru 653 8kW, viteze + roti cauciuc la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda . Am gasit Motosapa ZIMBRU noul model al lui RURIS de CP echipata cu roti.


Am uitat,are motor Kama,am reusit sa o asamblez si sa . Page 228postăriMar 2015Page 226postăriMar 2015Page 140postăriMai 2014Page 136postăriMai 2014Mai multe rezultate de la forum. Producator: Ruris Model: DAC 6000K Descriere Motosapa puternica ce se .