marți, 14 februarie 2012

Dibluri caramida

La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria DIBLURI. Montaj tije filetate in caramida cu goluri - cu ancore chimice Alsafix PEPRO.


Cel mai bun tip de diblu depinde de materialul peretelui.

De exemplu, există dibluri diferite pentru beton, cărămidă, blocuri de gips, gazbeton, piatră perforată, . Dibluri + holzsuruburi pentru fixare in caramida SDFKB. Demenii de utilizare, ancorarea elementelor de aplicat din metal, pentru sisteme redundante neportante . La fiecare ancorare a diblului se foloseşte un şurub de ancorare.

Diblu cu surub prin infiletare pentru caramidaSunt produse.

ARTHUR GROUP distribuie game complete de dibluri, suruburi autofiletante, . Unde pot gasi in Bucuresti dibluri de prindere a polistirenului pe caramida cu goluri(porotherm). Dibluri-șurub-cui-percutie-cu-montaj-prin-bataie_924327_1400071344. Pentru gaura in perete de BCA sau caramida nu este nevoie de. Cum poti prinde un tablou pe perete decat cu un diblu si o bormasina.


Utilizat pentru fixarea elementelor din lemn in urmatoarele tipuri de substraturi: beton, caramida cu goluri, BCA, caramida Porotherm. Online si in cele magazine poti alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale.