joi, 9 februarie 2012

Aspirator cu aburi

Cumpara Aparate de curatat cu abur online de la eMAG. Compara preturile la Aspirator Cu Aburi, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Aspirator profesional cu aburi Polti Vaporetto Lecoaspira AS7Lux.

Electrocasnice Alte electrocasnice mici. Comparati preturile magazinelor online la Aparate de curatat cu aburi gasiti cel mai mic. Sunteti aici : Home Aspiratoare Aparate de curatat cu abur.


Aparat de curatat cu aburi Polti Vaporetto Diffusion PTEU025 10W, bari,.

Aspirator cu aburi , Filtru Apa ECO-ACTIVE , Da , 1. Negru , x x cm , kg , Parking SystemPutere boiler 11WPutere motor 15WPutere . Aflaţi de ce aceste aparat de curăţat cu abur corespund nevoilor dvs. Steam Plus Aparat de şters şi curăţat cu abur. Aspirator profesional injectie-absorbtie de detergent- cu functie de curatare prin aburi. Aparatele de curatat cu aburi produse de brandul german Karcher reprezinta un ajutor.


Cum alegi un aspirator cu aburi performant pentru o curatenie fara cusur? Diferenta intre acest aparat si un aspirator simplu este data de aburii care elimina fungii, sporii si alte microorganisme care pot afecta sanatatea copilului tau.


Alege din oferte pentru aspirator aburi.

Aspirator aburi - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. In catalogul nostru gasiti in vanzare aspiratoare profesionale in Moldova la preturi reduse. Comandati online aspiratoare cu aburi, fara sac, verticale, aspiratoare . Daca o metoda normala de curatare cu solutie si aspirator mizeria vizibila.


Nu si in cazul in care curatarea se face cu un aparat de aburi care . Aspiratoarele cu abur de la Kärcher curata de trei ori mai bine - chiar si intr-o singura trecere, daca este necesar. Putere de intrare (max): 1500W Putere de intrare (IEC): 1300W.


Aparat de curatat cu aburi Solac Ecogenic Pro 15.