luni, 20 februarie 2012

Facultatea de design interior

Beatrice-Gabriela Jöger; Specializări: arhitectură de interior, design de produs,. La mai mult de un deceniu de la înființarea sa, Facultatea de Arhitectură de . Pagini similareFacultatea de Arhitectură de Interior.

Designul de interior reprezinta un alt mod de a privi viata si interiorul casei,. Universitatea Nationala de Arte - Facultatea de Arte Decorative si Design, . Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu.

Arhitectură de Interior; Design de Produs . Programul de studii master: Mibilier si Amenajari Interioare Informaţii. Catedra de Design Interior iniţial a fost în cadrul catedrei de Construcţii. Planse examen admitere Arhitectura de Interior, Mobilier, Design.


Design de Produs , Mobilier si amenajari Interioare) si Facultatea de . Activitatea sa vizeaza formarea competentelor necesare în domeniile – arhitectura, urbanism, restaurari, arhitectura de interior – design, cu precadere pentru . Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD). Departamentul Design Textil si Arte Textile.


Facultatea de Istoria si Teoria Artei (FITA).

Curs design interior organizat de Atelierele ILBAH:Se bazeaza pe foarte multa practica,evenimente si workshop-uri speciale.