joi, 16 februarie 2012

Cumpar frigider cluj

Anunturi cu frigidere second hand si noi Cluj-Napoca. Gaseste modelul care te intereseaza si contacteaza proprietarul; anunturi.

Cumpar frigider cluj napoca,anunturi cumpar frigider,cumpar frigidere cluj napoca,cumpar frigider second hand ploiesti,cumpar frigider cluj,cumpar frigider in cluj. Anunturi gratuite pe publicu electrocasnice online ieftine si oferte pentru piese de schimb si accesorii.


Situata la de km de Cluj pe valea Racataului, centrala termica pe lemne, capacitat.

Alege din 13oferte pentru vand frigider. Vand frigider - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice online de la eMAG. Platesti numai dupa deschiderea coletului! Cumpar frigidere,combine frigorifice,congelatoare, defecte,second-hand indiferent de marca, plata pe loc. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FRIGIDERE.


Preturi pentru FRIGIDERE de la 41lei. Producator: LG Model: GSL325PZCVD Descriere De ce sa cumperi un frigider LG ? Depozitarea de alimente proaspete este posibila oriunde.

Cumpar frigider second hand in stare buna de functionare. Titulescu; Oras: Dej; Judet: Cluj; Tara: Romania; Cod postal: 405200 . Frigidere de cea mai buna calitate, ideale pentru conservarea alimentelor. Vand frigider - Cumpara cu incredere de pe.


Frigidere second hand - Frigidere second hand. Electrocasnice Second Hand Gilau. Daca ai noroc sau daca nu te grabesti in a cumpara o combina frigorifica, un frigider etc.


Frigidere la cele mai bune preturi din Romania.