vineri, 10 februarie 2012

Manechine de croitorie

Manechine croitorie la preturi accesibile. Aici gasesti o gama larga de la producatori precum Prym, ADJUSTOFORM, etc. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.

Manechine croitorie reglabile din plastic, pentru toate marimile: manechine croitorie de dama, barbati si copii. Manechine croitorie cu prelungire pantalon.


Accesorii croitorie, manechine croitorie reglabile si accesorii textile pentru cusut si croit. Articole de mercerie livrabile rapid in toata tara !

Gama completa de manechine reglabile de croitorie, ce se ajusteaza in puncte diferite pentru a obtine masuri cat mai exacte. Manechin croitorie de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo.

Manechin croitorie Mreglabil pe dimensiuni : gat, bust, talie, sold. Dimensiunile manechinului se pot modifica cu ajutorul celor butoane de reglaj dispuse . Creaza garderoba perfecta pe dimensiunile dorite , cu ajutorul manechinelor de croitorie din oferta Cumperi-Orice.


Manechine de croitorie , reduceri , promotii si . Manechin reglabil de croitorie de dama 'Dressform Prymadonna' - copia ta fidela, cu marimi reglabile S (marimile 36-42). Manechine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Manechine croitorie reglabile, oferte si promotii la katalog-iasi. Manechin de croitorie reglabil Gentleman Valet compus din parti ale corpului ce permite lungirea taliei si un sistem semi-automat.


Manechine de croitorie ideale pentru prezentarea produselor, pentru decor sau pentru modificarea si verificarea articolelor de imbracaminte. Manechin croitorie reglabil pe dimensiuni : gat, bust, talie, sold.


Dimensiunile manechinului se pot modifica cu ajutorul celor butoane de . Manechin reglabil de croitorie de dama 'Dressform Prymadonna', copia ta fidela, cu marimi reglabile M (marimile 42-48).