miercuri, 8 februarie 2012

Proiecte case cu etaj cu 4 dormitoare

Casa parter si etaj mansardat cu patru dormitoare EM165. Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM177. Proiect de Casa Ieftina Cod 11Parter Camere.

Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu autorizatie. Proiect casa parter + mansarda (1mp) - Aora.


Construieste-ti casa de vis incepand cu achizitionarea unui proiect de casa. Proiecte de case propuse de Arhitecti din toata Romania.

Case - Magazin online de proiecte case mici si vile : modele case , planuri casa , proiecte tehnice executie si pentru autorizatia de constructie. Proiectele de case cele mai accesate de catre utilizatorii siteului nostru. Etaj: holuri + scara: 1mp debara: mp dormitor 1: 1mp dormitor 2: 16.


As vrea sa construiesc o casa de 1mp cu dormitoare, baie, bucatarie, living. Aceste case fara etaj cu dormitoare imbina perfect spatii cu utilitate. O casa cu dormitoare este una mare, in cele mai multe cazuri o locuinta cu mansarda sau etaj.


Proiecte de case pentru familii cu trei membri mici. Model casa Top Star 11 Suprafata 1mp, camere, Proiect Hanlo. Model casa Nizza 1mp, camere, Proiect Haus xxl.

Beneficiează de o suprafață utilă de 162. O casa fara etaj cu dormitoare - proiect detaliat cu poze.


Modelul de casa despre care mi-am propus sa vi-l arat astazi este unul potrivit pentru familiile de 4 . Proiect de casa cu parter, etaj si garaj pentru doua automobile-1006Pret constructie zidarie calcar-460euro Pret constructie zidarie caramida, Brickstone . Casa este proiectata cu dormitoare, deoarece familia are copii. Proiecte case parter - proiecte tip case parter proiectare, recompartimentari apartamente, dictionar tehnic constructii.