marți, 14 februarie 2012

Antidot otrava sobolani

Nu exista antidot ci doar tratament general si atropina. Pisica, antidot pentru crize existentiale. Orașele Europei sunt tot mai des invadate de șobolani care devin imun la otrăvuri.

De exemplu daca cainele a mancat un sobolan ce a fost otravit sau a. Dacă în caz de intoxicaţie cu Furadan nu există antidot, ci doar tratament . NU utilizati nici un antidot de tip „bun la toate”. Niciodata nu puneti praf de gandaci sau otrava de sobolani pe podelele din casa.

Otravirea si intoxicatia la caini si pisici: Otrava de soareci si sobolani. Otravurile folosite pentru a combate soarecii si rozatoarele sunt bazate, . Cainele poate fi otravit cu sau fara voia noastra printr-un simpla pastila. Antidotul sunt perfuziile cu vitamina K ori injectii administrata de 2-3 . Daca suspectati faptul ca patrupedul dumneavoastra a fost otravit, iata. Un antidot specific poate fi disponibil pentru medicamentulîn cauză.


Stricnina este utilizată ca otravă pentru popândăi, șobolani, vulpi, cârtițe, etc. Sfaturi si modalitati de a scapa de soareci cu ajutorul otravei sau capcanelor mecanice, adezive.


Uneori, putem observa usor si imediat otravirea, alteori semnele se observa mai.

Multi considera laptele un antidot universal, dar din pacate laptele de multe ori. Din pacate, efectele otravii de sobolan se observa dupa cateva zile, cand . Rodenticidele (otrava pentru soareci si sobolani) au culori si ambalaje asemenatoare, dar acest lucru.


In cazul ingerarii accidentale antidotul este vitamita K1.