luni, 27 februarie 2012

Minibar mobila

Alege din oferte pentru minibar mobila. Minibar mobila - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Descriere: Masa minibar mobila B-6este un must-have al interioarelor originale si inedite, fiind o alegere excelenta.

Este realizata din metal si MDF, ceea ce . Un corp pentru mini bar, acesta se numeste Kallax si il gasiti in diferite culori alb simplu sau lucios, stejar, rosu lucios, negru mat. Pret Minibar Pahar - mic mobilier: lei Mic mobilier model: PRD MNBP.


Solicita informatii pentru Minibar Pahar - mic mobilier.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Masa minibar mobila B-40 L67xl38xhcm” Anulează răspunsul. Fii primul care adauga o recenzie pentru “Masa minibar mobila B-1445xhcm” Anulează răspunsul.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Masa minibar mobila BAR- L37xl65xhcm” Anulează răspunsul. Mobila, mobilier, mobila pe comanda, mobilier pe comanda.

Cod produs: RGL052; Colectia: Regallis Hotel Colectia Regallis; Dimensiuni: 4x 6x 840. Descriere:\nMasa minibar mobila B-4este un must-have al interioarelor originale si inedite, fiind o alegere excelenta. Availability: La comanda (30-zile lucratoare). Descriere:\nMasa minibar mobila BAR-este un must-have al interioarelor originale si inedite, fiind o alegere excelenta.


Mobilextra : Filip - MOBILIER mobila, dormitor, mobilier hotel, bucatarie, dulap,. Mobilier bar C0- Manager Construct - mobila pentru baruri, mobilier bar pentru casa, mobilier bar sufragerie, mobilier bar poze, minibar mobilier, producator . Descriere: Masa minibar mobila B-1este un must-have al interioarelor originale si inedite, fiind o alegere excelenta.


Oferim solutii de mobilare la comanda, la preturi de producator: bar bucatarie, mobilier bar la comanda, bar de living, bar de sufragerie, bar pe colt, minibar, . Barul din living este o piesa de mobilier care contribuie indiscutabil la. Masa minibar este potrivita atat pentru livingurile spatioase cat si . Descriere:nMasa minibar mobila BAR-este un must-have al interioarelor originale si inedite, fiind o alegere excelenta. Este realizata din metal si sticla, ceea .