joi, 2 februarie 2012

Ceas personalizat cu poza

Ceas unisex de mana personalizat cu bratarea din piele, mecanism japonez, garantie . Ceas de perete personalizat cu poza Happy Lamp (maro inchis, maro deschis, crem, albastru). Ceasuri personalizate de perete, cu propriile poze, modele si culori diverse, cadouri perfecte pt casa, pt cei dragi.

Ceas de perete sau de birou, personalizat cu poza ta. Ceasuri imprimate și în dimensiunea XXL, din sticlă acrilică sau plastic, cu indicator metalic.


Pentru a incarca poza si mesajul dorit, acceseaza meniul de mai jos ''Personalizare . Compara preturile la Ceasuri Personalizate, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Obiecte cadou personalizate şi decoraţiuni unice pentru orice ocazie! Alegeţi un ursuleţ sau iepuraş de pluş cu un tricou cu poza dvs. Ceas de perete personalizat cu fotografia si textul pe care le doriti. Obiecte promotionale ceasuri de perete si birou personalizate.


Ceasuri de perete modele deosebite pentru camera copilului. Ceas de perete din lemn în formă de arbore. Ramurilor au fost realizate în formă de rame pentru a permite atașarea de fotografii. Ofera cadouri personalizate si alege din peste 1de produse care se pot personaliza cu imagini si texte trimise de tine, prin intermediul magazinului online de . Ceas de Perete Personalizat: Ceas Personalizat cu Poza Dorita Realizat prin Gravare Laser Plexiglas - Modele la Alegere Incanta-i pe Cei .

Tot timpul avem poze de colecție și nu găsim loc sa le expunem. Selectează poza pe care ți-o dorești iar în câteva . Ceas personalizat cu poza si textul tau - livrare gratuita. Ceas personalizat cu poze ( cate o poza pentru fiecare ora).


Cadou Inspirat: Ceas Personalizat cu Poze si Text!