marți, 28 februarie 2012

Tapiterie canapele pret

Retapitare canapele - reparatii tapiterie canapele la domiciliu. Hermina Georgiana Gheorghe ma intereseaza pret pt tapitarea cu piele eco a unui coltar ca cel . Imbracare canapea + fotolii - As dori sa imbrac o canapea de locuri si 2.

Si ultima realizare in tapiterie acum o luna Posted Image. Alegeti din peste 4de modele de stofa pentru tapiterie canapele, fotolii, scaune.


Puteti comanda stofa canapele la preturi de . Stofe pentru tapiterie canapele, fotolii direct de la producatori din Italia, Germania.

Stofa mobila clasica cu motive florare, iuni sau cu modele geometrice la . Reparatii canapele, reconditionari canapele si fotolii, reparatii tapiterie canapele si. Va oferim posibilitatea refacerii mobilierului dv.


Reconditionam orice tip de mobilier de la canapele din piele ecologica, piele naturala,. Preturile pentru reparatie sau retapitare sunt negociabile in functie de . Pentru ca dorim sa va alegeti modelul preferat de canapele sau coltare extensibile din stofa va punem la dispozitie.


Stofa de tapiterie calitativa, preturi mici si 1 originala. Va asteptam in showroom sau cu o comanda pe site. Tapiter autorizat oradea-reparatii tapiterie mobila.

Reparatii tapiterie Bacau - experienta, calitate, preturi rezonabile.