miercuri, 29 februarie 2012

Spalatorie covoare nufarul

Covoarele reprezinta astazi o valoare atit financiara cit si sentimentala si de aceea distrugerea lor reprezinta pentru multi dintre noi, o pierdere de . NUFARUL dispune de o retea extinsa, formata din de unitati de productie si centre de primire, acoperind toate cele sectoare ale . Echipa noastră face totul pentru a vă garanta satisfacția .

Nufarul din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii. Prima pagină Spalatorie-curatatorie Preturi.


LINIE PROFESIONALA DE SPALAT SI CURATAT COVOARE Termen. Preţuri spălătorie şi curăţătorie chimică .

Pentru spălat covoare, ştie cineva unde se poate în Bucureşti şi cam care. De regula, cauta un magazin de stat Nufarul si intreaba daca au si . Nufarul Sector Bucuresti, Spalatorie, curatatorie chimica ecologica, calcatorie Sector 6. Aveti mai multe covoare si vreti sa aflati pretul spalarii lor? Va punem la dispozitie calculatorul de preturi pentru spalat covoare!


Spălarea covoarelor se efecturază folosind o mașină profesională de ultimă generație, această efectuând următoarele operațiuni: aspirare, spălare și centrifugare. Rezultate pentru Spalatorie Covoare în Bucureşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Bucureşti care oferă . Bucureşti Sector Telefon 0304cu Indicații.


Nufarul, Drumul Taberei - Bulevardul Timisoara Nr.

Vin sarbatorile si nu mai ai timp sa-ti speli covoarele de acasa ? Spalatoria Nufarul White iti spala covoarele din casa si te scuteste de procesul greu de . Cu peste cinci decenii de experienta, Nufarul dispune de utilaje performante,. Spalatorie Curatatorie Targu Jiu Gorj - Spalatoria Nufarul.


Nufarul Firma clasica de spalat si curatat, cu o veche istorie in. Curata covoare, haine din piele si fac si reparatii de croitorie la preturi destul . Spalatorie, curatatorie rapida, curatarea pernelor, covoarelor. Administrația: Email: Compartimentul: Curatatorii chimice si .