marți, 7 februarie 2012

Dormitor berry dedeman

Dormitor Berry - dulap nuc cu oglinda 4C la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Sifoniere, dulapuri.


Dormitorul este camera cea mai importanta,avand in vedere faptul ca pentru a fi odihnit si energizat,camera trebuie sa creeze o atmosfera de liniste si relaxare.

Dormitor Berry - pat 160x2cu tablie mica nuc 2C la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Paturi. Dormitor Berry - noptiera nuc dreapta la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Noptiere.

Dormitor Berry - dulap nuc cu doua usi 3C la cel mai bun pret acum la Dedeman. Dormitor Berry - ancadrament nuc 6C la cel mai bun pret acum la Dedeman. Dormitor Berry - pat 90x2nuc 2C la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Dulap Picardie (Berry) stejar antichizat patinat cu usi 4C la cel mai bun pret acum la Dedeman. Dormitor Armonia - dulap cires inchis cu oglinda 6C.


Dormitor Berry - comoda sertare nuc 3613CO4T.

Comoda clasica, realizata din PAL si MDF furniruit cu stejar (fronturi, laterale, place superioare si inferioare); . Dedeman Dormitor Berry - noptiera nuc dreapta - Dedicat planurilor tale. Dormitor #Berry, producator #Dedeman, asamblat de echipa noastra in ~ ore.


Dormitor nuc Dijon + Alb DEDEMAN - pat, sifonier + SALTEA - 7Lei, Mobila, Pat dormitor. Pat 160x2BERRY nuc cu tablie inalta - Pat dormitor.


Catalog Dedeman oferta valabila in perioada Februarie - Martie. Berry (dulap+pat+comoda+noptiere), 35lei; biblioteca .