luni, 3 octombrie 2011

Limba iritata pe lateral

Iritatii ale limbii - Probleme frecvent intalniteProblemele cavitatii orale nu sunt un fapt neobisnuit. Oricine se confrunta cu ele din cand in cand.


Limba iritata - CARE ESTE CAUZA FAPTULUI CA LIMBA ESTE ROSIE,IRITATA SI USTURA?

LIMBA IRITATA, ROSIE Glosita - inflamatia limbii bubite pe limba . Cavitatea bucala iritata - GeneralitatiGlosodinia reprezinta o problema complexa,. Este o stare caracterizata prin o puternica senzatie de arsura la nivelul limbii, obrajilor,. Ganglionii situati laterocervical (pe partile laterale ale gatului), . Mesteca, participa la deglutitie, vorbeste, savureaza. Rosie si iritata, a poate dezvalui o inflamatie locala (glosita).


Nu trebuie decît să ne privim limba în oglindă şi să cunoaştem. Stirile zilei din Sănătate : Senzaţia de usturime puternică a limbii, a obrajilor, a gingiilor sau chiar a întregii cavităţi bucale este principalul . Limba geografica este o boala care afecteaza varful si partile laterale ale limbii. Afla care sunt cauzele si posibilele tratamente! Iata cum poti scapa de bubele de pe limba! De cam o saptamina simt o jenala nivelul limbi si la inghitit cred.


Simt parca ca am gura uscata , iritata si parca am limba umflata.