miercuri, 12 octombrie 2011

Pal sau mdf in bucatarie

Iata o problema care pare sa afecteze puternic orice potential cumparator de mobilier, fie el de bucatarie, pentru living sau dressing : PAL sau . O bucatarie din colectia Smart Luxury din pal melaminat puteti vedea aici. Structura interioara: MDF vs PAL Alegerea materialelor din care urmeaza a fi realizata.

Bucatarie din MDF vopsit cu fronturi din PAL furniruit. In continuare noi vom descrie materialele PAL şi MDF pentru a vă ajuta să alegeţi. Mobila de bucătărie poate fi făcută din lemn masiv, din plăci din PAL furniruite sau cașerate sau din MDF vopsit cu materiale cu rezistențe . Salut, Sunt si eu la operatiunea mobilier si poate ma putetui ajuta cu niste raspunsuri: 1.

PAL este acronimul de la Placi Aglomerate de Lemn, iar MDF abrevierea de la Medium Density. Finisaje care scot bucataria din anonimat. Paletare de MDF, paletare pal, blaturi de lucru.


MDF-ul este, in special, folosit la mobila de bucatarie si baie datorita rezistentei mai mari la conditiile de . Placa fibrolemnoasa de densitate medie (MDF = Medium Density Fiberboard) este cel mai folosit material in confectionarea mobilierului de baie si bucatarie.