vineri, 14 octombrie 2011

Hotel marissa tasnad

Camere moderne si elegante, preparate tradistionale sau. Alegerea ideala pentru maxim de confort in Tasnad ! Hotel Marissa, clasificat la trei stele si cu o capacitate de cazare de peste locuri, oferă condiţii .

Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Motel Marissa Tasnad. Fiecare rezervare este confirmata direct de catre unitatea de cazare. Conform contractului Motel Marissa Tăşnad va garanteaza cele mai mici preturi de la 60 .

Motelul Marissa de stele va pune la dispozitie camere de cazare. Adresa, numar de telefon si rezervari Motel Marissa; poze si tur virtual. Hotelul Alystra este situat în incinta ştrandului termal Tășnad langă cele doua bazine cu apă termală. Hotelul a fost construit în anul 200 având o amplasare . Motelul este situat in incinta strandului termal Tasnad langa cele doua bazine cu . Vezi mai multe de la Motel Complex Marissa, conectându-te la Facebook.


Pentru o cameră cu două paturi, tariful este de 1de lei, iar pentru un apartament se plăteşte 2lei. Motel Marissa, cazare Motel Marissa Tasna cazare Satu-Mare, altele Satu-Mare. Sky Trip va prezinta cazare la Motel Marissa oferindu-va solutii de cazare in .

Motel Marissa - Tasnad Motelul nostru are toate facilitatile unui hotel de trei stele atata doar ca nu oferim o parcare proprie. Motel Marissa, clasificat la trei stele si cu o capacitate de cazare de peste 80 . Mancaruri alese, pizza pe vatra, muzica live cu formatia familieie Iancau, piscina . Motel Marissa Tasna Date contact Motel Marissa, Cazare Tasnad Moteluri, Prezentare completa Motel Marissa Tasna Poze Marissa Tasna Motel Marissa . Motel Marissa din Tăşnad este clasificat cu categoria stele, plasat în incinta Staţiunii Balneare Tăşnad .