marți, 18 octombrie 2011

Drujba electrica praktiker

Avem peste 2produse in categoria Scule electrice cu preturi de la 31. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Praktiker isi doreste sa imbunatateasca modul de viata al consumatorilor sai prin oferirea unor solutii inovative si la un pret accesibil pentru casa si gradina.

Cumpara Motoferastrau RCS 8kW, lama cm la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FIERASTRAIE CU ACTIONARE ELECTRICA. Preturi pentru FIERASTRAIE CU ACTIONARE .

Fierastrau electric cu lant Grunman YT4318W la cel mai bun pret acum. La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria SCULE ELECTRICE CU CABLU.


Preturi pentru SCULE ELECTRICE CU CABLU de la 42 . Ferastrau electric cu lant Makita 40cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Fierastraie cu actionare . Fierastrau electric cu lant (drujba) Bosch AKE S, 18W, cm.


Compara preturile la Drujba Electrica, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!