luni, 17 octombrie 2011

Taburet mobexpert

Mobexpert taburet alb Raoul Livrare rapidă din stoc. Mobexpert taburet ecopiele alb cu tavita butter Cubix . Mobexpert taburet ecopiele maro cu tavita maro Cubix.

Mobexpert taburet-masuta exterior maro Antigua Livrare. Mobexpert taburet exterior maro Cozy Livrare . Ca o piramida intoarsa, taburetul Press este o aditie indrazneata in orice casa. Mai mult, de la sprijin pentru picioare pana la suport pentru haine, .

Mai mult, de la sprijin pentru picioare pana la suport pentru haine, acesta isi . Rigurozitatea liniilor drepte se intersecteaza cu delicatetea pernei din stofa imprimata. Picioarele incrucisate sunt realizate din lemn. Taburetul cu spatiu de depozitare Padua se incadreaza cu siguranta pe lista celor mai utile lucruri care se pot regasi in livingul vostru. Mobexpert taburet stofa, bej Louis philippe.


Taburetul maro CHESTERFIELD este definitia modelului clasic. Tapiteria este realizata cu butoni imbracati in piele, iar mestesugul cu care acest . Pentru living sau birou, set MOBEXPERT piele naturala (model CUBIC) - canapea, fotoliu, taburet.

Set Mobexpert, in stare impecabila, nu prezinta urme vizibile de uzura. Dimensiuni folotoliu: 103x98x8 Dimensiuni canapea 217x98x82.


Mobilier realizat din structura de aluminiu impletita cu fibre sintetice tratate UV. Husele pernelor sunt impermeabile-tratate UV si sunt prevazut cu un fermoar .