joi, 27 octombrie 2011

Tuia occidentalis

Tuia de Canada sau Tuia occidentalis (Thuja occidentalis): Gard viu de tuia, Ingrijire, Inmultire, plantare, taiere -tundere, columna, smarag . Cea mai cunoscuta este specia Thuja occidentalis, originara de pe coastele estice ale Americii de Nor insa mai exista o specie - Thuja orientalis, adusa din . Thuja occidentalis este un copac vesnic verde, un conifer din familia Cupressaceae, nativ din Statele Unite si Canada.

Thuja Smaragd este cea mai cautata plata pentru gard viu si decoratiuni ornamentala avand caracteristica principala de a fi vesnic verde. Tuia Smaragd (Thuja Occidentalis Smaragd) - Descriere, Informatii Utile, Preturi Comenzi.


Producator de Thuja Occidentalis Smaragd - Tuia Smaragd - in Romania. La preturi foarte avantajoase, avand in vedere calitatea puietilor nostri, distribuim Tuia .

PRODUCATOR Arbusti Buxus sempervirens,ligustrum,Tuia, plante Gard Viu. Tuia Occidentalis, Smaragd este un arbust ornamental, la noi, dar in locurile lui de bastina, America de Nord sau Canada este un arbore ce poate atinge inaltimi . In mod cert unul dintre cele mai bune cultivaruri de Thuja occidentalis. Specie decorativă prin portul simetric, columnar şi cetina, de un verde proaspat, foarte .