joi, 13 octombrie 2011

Galeata vileda pret

Cumpara Galeata Vileda Ultramax cu storcator pentru mop plat online de la eMAG la pret avantajos. Cumpara Seturi curatenie si galeti de la eMAG la preturi avantajoase.


Galeata cu storcator Vileda Power Press + Mop Soft si Maner Euroclick, Rosu.

Comparati preturile magazinelor online la Mopuri gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai. Mop rotativ fara pedala cu doua galeti Hamaratic, rezerva microfibra Mop Rotativ.


Rezerva mop Ultra speed mini cm - Vileda professional. Compara preturile la Vileda, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Galeata Mop Rotativ foarte rezistent produs de Vileda. Galeata cu storcator Vileda Ultramax + mop plat este unica galeata pentru. Diametrul larg asigura intrarea usoara pentru benzile mopului.


Mopuri Produse Asemanatoare cu: Galeata si mop linear Vileda cu pedala de picior - PRET incepand de la 2Lei. Galeata cu mop rotativ si pedala + rezerve, la doar RON. Galeata Vileda Ultramax cu storcator pentru mop plat . Proprietati: Manusi super subtiri pentru sensibilitate maxima si aderenta mai buna. Galeata tip Ultramax prevazuta cu storcator, marca Vileda.


Galeata este realizata dintr-un material plastic rezistent, iar storcatorul est - METRO.

Descopera o modalitate mai eficientă de a curăța podelele cu acest mop Vileda ULTRAMAT. Extrem de absorbant si care blochează în mod eficient praful și . Include: galeata, mop, matura, faras si perie. Suport cu roti si maner pentru a facilita manipularea. Componentele: includ o coada, un cap rotun dar si o galeata, aceasta fiind un. Cu un mop rotativ cu pedala la un pret bun vei reusi sa iti cureti podelele fara sa fie.


Mopul Vileda 3Action poate fi considerat unul dintre cele mai eficiente si . Preturi, produse si reduceri la vileda, produse curatenie si seturi curatenie. Galeata mop Vileda - Klein - Setul contine o galeata si un mop pentru micutii care vor sa-si ajute parintii la.


Galeata cu mop Vileda, pret Galeata cu mop Vileda. Poze Galeata + mop - Vileda Afiseaza imaginea marita. Rasplatim fidelitatea clientilor nostri prin .