joi, 20 octombrie 2011

Sofran pret kg

Cei mai mari producători de șofran sunt Spania și India care produc. Un gram de şofran pur poate costa în jur de 60-de lei, dar trebuie . Regula de trei simpla spune ca 1KG ar costa 42adica aproximativ 100$.

Avand in vedere ca pretul unui kilogram de sofran pe piata internationala este intre . Pretul sau ridicat se datoreaza faptului ca pentru kg de condiment trebuie recoltat cel putin 100. Pentru a obtine Kg de sofran trebuie adunate peste 150.


Kotanyi online de la eMAG la pret avantajos.

Unii din voi poate nu cred insa se pare ca un kilogram de sofran adevarat se cumpara cu aproximativ 18. Sofranul pur este obtinut doar din pistilurile florii, in fiecare floare exista 3pistiluri din care se obtine sofranul.


Pentru obtinerea unui kg de sofran, sunt necesare . Un kilogram de sofran costa undeva intre 30. Pretul urias este generat in primul rand de faptul ca pentru kg de . Cu un preț de de dolari pentru un gram, pentru calitatea cea mai. La procesul de cultivare se adauga unul delicat de recoltare, uscare, sortare si transportare a sofranului care face ca în final pretul unui kilogram din aceasta . Producatori, distribuitori, furnizori - Condimente - Sofran bio, LOTIUNE DE.


Pretul extrem de ridicat al sofranului, de 30.

Spania exportă șofran din secolul al XIV-lea, azi deține din piața . Pentru a obţine un sfert de kilogram de şofran este necesar să se . Sofran pur, sub forma de stigmata uscate, importat direct din Spania. Kg de stigmata uscate, de unde si pretul foarte ridicat.


Cumpara Seminte sofran (Cocus sativus) 10seminte cu numai 1lei. Pretul unui Kg de sofran pur ajunge pana la 40euro in comert gasindu-se amestecat cu alte condimente mai ieftine ca de exemplu curcuma (turmeric). Este atât de scump pentru că, pentru un kg de șofran se sacrifică.


Kashmir este considerat cel mai bun şi se vinde chiar şi cu 8de euro pe kilogram. Preţul mare este dat de modul în care se . Pretul unui Kg de sofran pur ajunge pana la 40euro in comert gasindu-se amestecat cu alte condimente mai ieftine ca de exemplu curcuma . Singurul condiment comparabil ca pret sunt trufele.