miercuri, 19 octombrie 2011

Teava rectangulara 40x40x4 pret

Cumpara Teava Patrata 40x40xmm de calitate la cel mai bun pret doar de la Constal. Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara!


TEAVA RECTANGULARA 6M 40X40X pret mic negociabil livrare super rapida.

Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine . Pretul este pentru o bara de metrii lungime, si include TVA. Teava patrata x mm cu grosimea de mm (40x40xmm).


Poze Teava Patrata 40xgrosime mm - bara ml.

Pretul nu include discount si taxe de transport. Cornier 40X40Xla cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PROFILE LAMINATE DIN OTEL. Materiale Constructii Ploiesti Prahova livreaza in judetul Prahova rapid si la preturi foarte bune materiale de constructii si finisaje. Mittal Steel TEAVA RECTANGULARA 6M 40X40XLista de preturi - cel mai mic pret, preturi. Pretul include TVA , pretul nu include cheltuielile de livrare.


Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de bucati. Comanda minima este 20Lei Oferta valabila in limit. Calculator de masa pentru teava patrata sau rectangulara.

Profil rotund; Profil lat; Profil cornier; Profil L; Profil T; Profil INP; Profil IPE; Profil UNP; Profil hexagonal; Ţeavă rotundă; Ţeavă rectangulară; Ţeavă pătrată; Tablă . Teava sudata constructii (rectangulara) - preturi imbatabile. Comanda teava patrata 40x40x teava, tabla, stalpi, plasa sudata, gard fier, profile.


Cele mai mici preturi la materiale de constructii. Teava rectangulara din aluminiu se foloseste la realizarea gardurilor, balustradelor, scarilor si la fabricarea usilor.


Teava patrata 40X40XMM - Teava patrata 40X40XMM.