miercuri, 26 octombrie 2011

Fabrica de saltele galati

Fabrica de Saltele HEA are în protofoliu produse de calitate ce asigură un somn. Magazin online ce contine saltele ortopedice, saltele medicale, Saltele Memory Foam, saltele copii, protectie saltele, pilote, perne, lenjerii, somiere, paturi.


Expert SALTELE iti aduce salteaua preferata in Galati.

Alege-ti acum preferata din peste de modele de saltele de calitate, si maine dormi pe ea. Fabrica de saltele ,, HEA, Galati ,va ureaza LA MULTI ANI ! O paleta diversificata de modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux. Astfel, ne putem adresa potentialilor clienti satisfacand toate exigentele .

Colectia Salterra este accesibila acum si in Galati. Prima Fabrică de Saltele din Moldova Saltele.


Grosime 19-cm (60-kg) Fac parte din categoria saltelelor potrivite pentru orice persoana , sunt ferme si previn imbolnaviri ale sistemului osos, ideale . Grosime 19-cm (60-kg) Fac parte din categoria saltelelor potrivite pentru orice persoana , sunt ferme si previn . Constructii si amenajari interioare, saltele Galati. HEA SALTEX comercializeaza o gama larga de saltele ortopedice si asigura transport gratuit.


Fabrica este situata in orasul Pipera, restul magazinelor fiind situate in orasele mari ale Romaniei,. La Dedeman puteti alege oricare din cele 4produse din categoria SALTELE. Coltarele produse la noi in fabrica respecta normele europene, sunt comode si .

Producător de saltele, folosind tehnologia utilizată de parteneriul italian omonim. Include date despre produse, reţeaua de distribuţie şi activitate.


Dorind sa ofere clientilor din Romania produse de o calitate ireprosabila, fabrica de saltele foloseste o tehnologie italiana de productie, importand de la . Saltele relaxa cu arcuri la cel mai bun pret. RO iti aduce o oferta de nerefuzat de saltele in Galati, comanzi comod de la birou sau de acasa si salteaua viselor ajunge direct in fata .