joi, 13 octombrie 2011

Abajur lustra sticla

Abajur de mici dimensiuni din sticla amber pentru lustra sau lampa (13cmx12cm). Alege din oferte pentru abajur sticla lustra. Abajur sticla lustra - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Lustra moderna pentru interior, cu structura din metal cromat si metal finisaj mahon si abajururi din sticla transparenta. Navigati printre cele oferte din categoria Abajururi.


Abajur din sticla pentru lustra,candelabru, veioze- vintage (nr 12m). Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie.

Descriere: Lampa suspendata din sticla transparenta si baza metalica cu finisaj de culoare. Dimensiuni: diametru: cm; inaltime abajur: 14. Descriere: Lustra de exterior cu baza din aluminiu turnat si finisaj negru mat.


Lustra din metal vopsit (antique) si abajur din sticla crem IDELLA 3891Z. Lustra cu finisaj clasic din metal auriu mat si abajur din sticla ANNABELLA.


Lustra reglabila material cromat cu sticla si abajur din PVC WOODY 0877SP5. Lustra aplicata din metal maro cu lemn wenge si abajur din sticla alb mat Delta 107cu inaltime cm si latime 45cm.

Detalii pentru: Lustra din otel vopsit si abajur din sticla PARIS 3641. Producător: Nowodvorski - Polonia Cod produs: 3641. Disponibilitate: - Lustra din otel vopsit . Lustra deosebita model rustic pe lant cu abajur frumos din sticla groasa cu reflectie si capac cu smalt negru si patina din cupru aurie confectionata din metal . Familii complete de corpuri de iluminat cu abajururi de sticla sau acryl.


Cumpara Lustra Tropez 4XeAbajur Sticla, Bronz online de la eMAG la pret avantajos. La Dedeman puteti alege oricare din cele 7produse din categoria LUSTRE SI CANDELABRE.


Preturi pentru LUSTRE SI CANDELABRE de la 4lei. Lustra veche cu abajururi din sticla, cu brate, in stare foarte buna! Se poate asigura transport in Bucuresti si Ilfov contra cost.


Lustra inedita cu abajur din sticla - Corallo SPpentru un spatiu modern cu un touch glamour. Pentru a vedea toate modelele de corpuri de iluminat marca .