marți, 11 octombrie 2011

Crinul pacii frunze galbene

O cauza pentru care se pot ingalbeni frunzele si implicit florile daca sunt prezente este udarea. O mica corectie: Spathiphyllum este Crinul pacii nu Liliacul.


Daca Spatifilum are frunzele galbene, mutati-o imediat din locul ales deoarece lumina prea multa o deterioreaza.

Ea se numeste Spathiphyllum, denumirea populara fiind Crinul Pacii (Peace Lily). Substratul poate fi alcatuit dintr-un amestec de pamant de frunze,.


Cand acestea incep sa se ofileasca este bine ca florile uscate sa fie . Spathiphyllum-Crinul Pacii-Floarea Pacii: Ingrijire, Inmultire,.

Spathiphyllum walisii – este o planta cu frunze verzi, lucioase şi flori cu petiolul lung de cca. Uda Crinul pacii in mod regulat – lipsa apei va duce la uscarea frunzelor si, intr-un final, la uscarea integrala si ireversibila a plantei. Este posibil ca in urma unei divizari traumatizante, noile plante sa prezinte la inceput multe frunze galbene.


Se planteaza in ghivece mici 2-exemplare cu minim 3-frunze. Spatiphilium mai este cunoscut si sub numele de spada pacii ? Planta de apartament – Spathiphyllum (Crinul pacii) face parte din familia. Cu adevărat, Spatifilum are frunze sub formă de teacă. Tags: Crinul Păcii, floare, în lumea florilor, plantă, Spatifilum, util.


Era format dintr-o frunza si o floare alba, care seamana cu o cala in miniatura.

Spathyphillum (numita popular si Crinul pacii) este o planta cu inflorire .