marți, 25 octombrie 2011

Bambusul in feng shui

Bambusul este unul dintre cele mai populare remedii feng shui pe care le poti folosi pentru casa si birou. Il gasesti peste tot, la orice florarie sau . Bambusul norocos - ingrijire si Feng Shui.

Plantele sunt cunoscute pentru efectele benefice asupra sanatatii si bunastarii noastre. Elementele Feng Shui te ajută să ai de partea ta energia pozitivă care îţi aduce bani,. Bambusul este cel care îţi aduce noroc în plan financiar şi nu numai.


In Feng-shui, arta chineza a trairii in armonie cu mediul inconjurator, bambusul este considerat o planta norocoasa, unica si foarte eleganta.

Bambusul este o planta ornamentala regasita in casele noastre. Este considerat a fi o planta care aduce noroc daca tinem cont de principiile Feng Shui. Planta de Bambus este cunoscuta pentru calitatiile ei de a aduce noroc. Portivit Feng Shui-ului, bambusul aduce prosperitate si avere pentru . Bambusul cu noroc poate supravieţui în condiţii de interior, dar este foarte.


Dracaena sanderiana este şi o foarte importantă plantă feng shui. Denumirea lor botanică este Dracaena sanderiana și se consideră foarte importante în Feng shui.

Potrivit unei legende asiatice străvechi, .