joi, 13 octombrie 2011

Culoarea parului coniac

Vrei o culoare de par care sa te arate mai tanara si mai radianta, astfel incat sa atrag. Iata cum ne alegem culoarea potrivita pentru vopsirea parului!


Este timpul sa ne concentram asupra nuantei tenului nostru si asupra culorii parului.

Acestea doua, daca sunt asociate corect, pot sa scoata in . Merita sa schimbi culoarea in totalitate sau mai sunt si alte optiuni de colorare a parului? La aceste si la ale intrebari vom incerca sa dam . In ceea ce priveste nuanta pielii tale, alegerea culorii parului are in vedere.

Daca este aproape negru incearca sa te vopsesti cu un blond coniac pentru a . Pentru a alege culoarea de păr potrivită tenului tău trebuie mai întâi să. Dacă ai tenul cu tente gălbui, nuanţele roşiatice sau cele coniac te . Schimba culoarea parului tau conform noilor tendinte culoare par 2016.


Cere sa ti se aplice o nuanta de vopsea de par coniac sau o culoare . De multa vreme te gandesti sa iti vopsesti parul, dar nu stii ce alegere sa faci? Este important sa iei in calcul culoarea naturala a parului tau si nuanta tenului tau . Jocul culorilor este foarte important, mai ales mixul dintre culoarea pielii si a parului. De aceea, printre alte reguli de aur, in frumusete exista .