vineri, 21 octombrie 2011

Aplica perete cu senzor de miscare

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria APLICE SI. Aceasta este prevazuta cu senzor de miscare 3º, soclu 2x Esi se poate echipa cu . Aplica perete cu senzor 1x60W Idea Aplica dotata cu senzor de miscare, montaj pe perete.

Se poate monta bec, fasung normal E2 de putere maxim 60W. Iata un exemplu despre ce intelegem noi prin a fi practic: plafoniera cu senzor de miscare, protectie la umiditate, dimensiune si greutate redusa . Montarea aplicelor LED se face pe tavan, pe perete sau pe mobila.


Aplica LED 12W Alb rece cu senzor de miscare.

Aplica hol cu senzor 2XLumen CEMax Login Promotion Localitate: Ciutaci; VidaXL 1lei Aplica perete cu senzor de miscare din otel inoxidabil . Caracteristici aplica cu senzor de miscare Senzor de msicare 3grade Suporta becuri. Aplica perete cu senzor de miscare din otel inoxidabil de la VidaXL . Aplica de perete cu senzor de miscare Style 3201-2S Globo Lighting - lustre globo, aplice globo, corpuri de iluminat.


Aplica led cu senzor de mișcare 8w (Plafoniera senzor miscare). Vand aplica Philips Ecomoods Orchard (cu senzor miscare) .