luni, 24 octombrie 2011

Servetele masa 3 straturi

Servetele masa de diferite culori si dimensiuni 25-30-33cm, servetele simple, servetele personalizate, in sau straturi, fabricate din celuloza 1. Cumpara Servetele de masa cu cafea straturi bucati,33x33cm Herlitz online de la eMAG la pret avantajos.

Cumpara Servetele de masa cu maci, cu straturi bucati, 33x33cm Herlitz online de la eMAG la pret avantajos. Servetele Albe x cm straturi 1buc.


Producător: Duni; Cod produs: 2503; Bucati in pachet: 125; Disponibilitate: 2-Zile.

Servetele de masa Carrefour straturi 33x33cm albe 50buc. Servetele de masa Club ,1str, Deep colors. Servetele de masa si servetele faciale delicate, rezistente, in sau straturi, putere mare de absorbtie, culori si modele variate.


Intra pe site-ul DPAP si vezi gama completa de petrecere si picnic la cele mai bune preturi. Această gamă de serveţele rezistente şi delicate este disponibilă în culori moderne,. Servetele colorate imprimate cu diverse modele, straturi, 33xcm, . Servetelele Puff De Luxe sunt formate din straturi si vin ambalate intr-o folie din plastic.


Nu este disponibil; 2-zile; Livrare prin curier. Servetelele Aro de masa sunt confectionate 1 din celuloza. Realizam o gama completa de servetele de masa, de dimensiuni si tipuri diferite.


Servetele de mase in straturi, x cm, set bucati. Servetele de masa x cm trei straturi, impaturite, color, celuloza pura.


Comparati preturile magazinelor online la Servetele de masa gasiti cel mai mic pret, si cumparati. OTI Hartie igienica Oti Satinatto, straturi, role (051033).


Cumpara online Servetele de masa Selgros straturi 2buc.