miercuri, 19 octombrie 2011

Reteta vin de salcam

Se pun florile de salcâm într-o damigeană. Ingrediente: litri de apa, kg floare de salcam, o lamaie, drojdie cat o nuca,.


Prima data cand am baut vin de salcam si mi s-a spus din ce e facut, nu am crezut.

Se face la fel ca vinul din flori de salcam cu diferenta ca atunci cand fermenteaza , bagi in cazan la . Pentru prepararea acestui vin medicinal de salcâm se folosesc flori uscate complet şi . Iti trebuie: kg floare de salcam aleasa kg zahar pahare cu apa 1. PUBLICITATE Savurati cu placere Reteta Culinara : Serbet de floare de salcam Va .

Iata cum se face vinul din macese,morcovi, flori de salcam sau chiar paine. Green apple Lichior de oua Cocktail de fructe de mare Vin de smochine.

Cu o furculiţă scoţi florile de soc de pe tije şi le pui într-un vas încăpător. Le opăreşti cu ½ l apă fiartă şi după ce le striveşti uşor cu o lingură de . Răspundem cititorilor: Vinul tonic de salcâm combate cu succes anemia. Alte reţete au la bază prelucrări cu alcool, vin sau miere de albine:. Se fierbe apa cu zahărul până se obţine un sirop gros. Florile se salcâm se spală îm apă rece, li se îndepărtează… Gogoşele cu flori de salcâm.


Reteta dulceata de salcam, cu poze pas cu pas. Dulceata de smochine cu vin rosu In toamna asta am descoperit cu adevarat smochinele, . Florile se folosesc sub forma de pulbere, tinctura sau vin de salcam.


Bea cate trei cani de infuzie de salcam romanesc, dupa reteta indicata mai sus. Oamenii sunt ca vinul: timpul îi acreşte pe cei răi, dar sporeşte calitatea celor buni. Cand clocoteste adaugam florile de salcam, zeama de lamaie si zaharul vanilat.


Dupa reteta ta se reduce timpul de fierbere a florilor, culoarea va fi mai placuta decat daca ai fierbe tot. Noi va prezentam cum sa faceti sirop din salcam dar si o.